fbpx

Kövess minket a Facebook-on

„Szél Öcsénk, Víz Húgunk, Nap Bátyánk!”
Várnak ránk!

Tájékoztató!


Tisztelt Bérlők, Tanulók, Túrázók!

Bizonyára sokan értesültek róla, hogy cégünk egyik alapítója, a vitorlás iskola vezetője, Pomucz Tamás július végén rövid, súlyos betegség után nyugodtabb vizekre vitorlázott.

Ezúton szeretnénk tájékoztatni mindenkit, hogy a vitorlás iskola, a bolt és a hajóbérlés is a testvérek által megteremtett szellemiségben továbbra is működik, a meghirdetett programok megtartásra kerülnek és továbbra is várjuk a vitorlázás iránt érdeklődőket.

 

Pomucz család & Pomucz Vitorlás Iskola csapata

Tanfolyamokat az év elején meghirdetett időpontokban tartjuk, 05. 08-án elkezdtük az oktatást az 5. Tanfolyammal.
A hozzánk érkezők saját felelőségükre vehetik igénybe a szolgáltatásainkat, mi minden tőlünk elvárhatót megteszünk a partnereink biztonságáért. 

Egyéni oktatásra is van lehetőség 1-3 fő részére hétfő- kedd-szerda-csütörtök napokon egyeztetett időpontokban.
Kérem az érintetteket, hogy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen jelezzék szándékaikat.


Pomucz Vitorlásiskola 1987 óta működik Siófokon. A vitorlást még soha nem látott kezdőktől a versenyzőkig, a 9 évesektől a veteránokig minden szinten tartunk oktatásokat, szervezünk programokat. A siófoki kikötőben állnak oktató és bérelhető hajóink, bejáratánál áll Vitorlás Boltunk, benne saját oktatóterem, öltöző. Program döntően gyakorlati képzésre épül, az elmélet távoktatás keretében otthon megtanulható. Vizsgákat itt helyben szervezzük, a tanfolyamok részeként. Vizsgafelkészítés során igyekszünk megtanítani a VITORLÁZÁS alapjait, a szükséges kikötői manővereket, célunk, hogy biztonságosan tudják a kikötőt elhagyni és élményekkel gazdagodva visszatérni.

A Vitorlásiskola vezetője Pomucz Tamás Európabajnok vitorlázó, olimpikon, edző.

Tematikánk úgy van felépítve, hogy nincs szükség semmiféle előzetes vitorlás vagy motoros vezetői gyakorlatra, ismeretre.
A képzés két részből áll, elmélet és gyakorlat.

Akkreditált tanfolyamunkon a képzés gyakorlat centrikus. Elméleti vizsgafelkészítés távoktatás keretében történik. Tanfolyamelőleg befizetését követően elkezdheti az elmélet tanulását, akár le is teheti az elméleti vizsgát, de kezdheti a gyakorlati képzéssel és utána kezd el elméletet tanulni. Sikeres elméleti vizsgát követheti a gyakorlati vizsga.

A tanfolyamokon a gyakorlati oktatás 9-12 és 14-18 óra között zajlik Siófokon és jelentkezés sorrendjében töltjük fel a 8-15 fős csoportokat, hajónkén 3-4 fő + oktató.
Az elméleti vizsga Siófok, Budapest, Komárom, Mohács, Szeged, Tokaj helyszíneken lehetséges. Gyakorlati vizsgát Siófokon lehet letenni.


2020. évi Vitorlás és motoros felkészítő tanfolyam árak (elmélet és gyakorlat)
  Oktatás (Ft) Vizsga- és okmánydíj (Ft) Összesen (Ft)
Vitorlás tanfolyam 100.000,- 43.000,- 143.000,-
Motoros tanfolyam 75.000,- 43.000,- 118.000,-
Vitorlás és motoros tanfolyam 130.000,- 67.000,- 197.000,-

Jelentkezés, foglalás
„Szél Öcsénk, Víz Húgunk, Nap Bátyánk!” Várnak ránk!

A tanfolyami díj tartalmazza:

az elméleti felkészítést, az oktató hajókat, oktatókat, tantermet - öltözőt a kikötőben, vizsgaszervezést, gyakorlati vizsga lebonyolítását.

Kérje részletes tájékoztatónkat a tanfolyamról, vizsgáról a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen. 

A jelzett vizsgaidőpontok lehetőségek, más időpontban is lehet vizsgázni a tőlünk kapott Képzési Igazolás bemutatásával.

Kedves Érdeklődők!

Az idei tanfolyamaink megteltek, de várjuk Önöket 2021-ben is. 
Várhatóan kora tavasszal elérhetőek lesznek a jövő évi tanfolyam időpontok. 
Várjuk jelentkezésüket!

 

Elméleti vizsga felkészülés

Az elméleti képzés távoktatás keretében történik a http://adria-yacht.hu/tavoktatas-belviz/ oldalon kell regisztrálni a tanfolyam előleg befizetése után. A regisztráció véglegesítéséhez az oldal válasz e-mailt küld, melyet visszaigazolni szükséges. A tanfolyam díja 30 napos ingyenes hozzáférést tartalmaz az Adria-yacht POMUCZ ISKOLA oktatási oldalához. A távoktatási anyag mellett kérhet hozzáférést hagyományos tananyagunkhoz is.
A teljes tesztkérdés sorok letölthetők a https://www.nkh.gov.hu/web/hajozasi-foosztaly1/vizsgakerdesek oldalról.

Szállás (min. 2 nap) apartmanban elő- és utószezonban 4000,- Ft/fő/nap, július - augusztusban (min. 4 nap) 24 000,- Ft/nap/4fős apartman.
Érdeklődni, foglalni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen lehet.

Szállás hotelben Hotel Yacht Club, és SUNGARDEN HOTEL ajánlatában.

Jelentkezés, foglalás
„Szél Öcsénk, Víz Húgunk, Nap Bátyánk!” Várnak ránk!

Telefon:
+36 84 315 301 | +36 20 9627 519

Email:
pomuczkft@t-online.hu | hajoberles@t-online.hu

Cím:
8600 Siófok, Vitorlás u. 6.


Vitorlásbolt nyitva tartás:

Őszi - téli - tavaszi időszakban

Hétfő: ZÁRVA
Kedd - Péntek: 09:00 - 16:00
Szombat: 09:00-12:00
Vasárnap: ZÁRVA

Nyáron
május 1. - augusztus 31.

Hétfő - Péntek: 09:00 - 17:00
Szombat: 09:00 - 14:00
Vasárnap: 09:00 - 12:00

Térkép
A Pomucz Vitorlásiskola elérhetőségei