Tengeri képzés

Kedvtelési célú IV. osztályú tengeri kishajó vezető képesítés

Szerezz vitorlás és motoros tengeri jogosítványt Siófokon vagy egészítsd ki már meglévő képesítésed!
A kedvtelési célú IV. osztályú tengeri vitorlás kishajó-vezetői képesítés tengeren, a parttól 3 tengeri mérföld távolságon belül közlekedő vitorlás kishajó és kisgéphajó kedvtelési célból történő vezetésére jogosít. A tengeri vitorlás kishajó vagy kisgéphajó teljes hossza legfeljebb 24 métert, utas befogadó képessége maximum 12 fő lehet.
A megszerzett képesítés Európa összes tengerén használható és elfogadott (pl.: Adriai-tenger, Földközi-tenger, Északi-tenger).

Tanfolyam menete

A tengeri képzés távoktatás keretében történik, egyéni időbeosztás szerint. 30 napos tananyag hozzáférést biztosítunk a képzés tárgyaihoz (tengeri kishajó üzemeltetési és közlekedési ismeretei, illetve a navigációs és térképészeti alapismeretek). Oktató- illetve teszt felületünk által minden rendelkezésre áll a vizsgára való sikeres felkészüléshez.

A vizsgaidőpontokról a jelentkezés gombra kattintva tájékozódhat.

Tengeri IV. osztályú kishajó vezető képesítés

(meglévő belvízi képesítés kiegészítése)
45 000 Ft OKTATÁS
  • Vizsgadíj
    10.000Ft

Kombinált II.

(vitorlás és motoros tanfolyam + tengeri képesítés)
250 000 Ft OKTATÁS
  • Vizsgadíj
    92.000Ft

Tanfolyam díja tartalmazza a 30 napos tananyag hozzáférést és a vizsga jelentkezés megszervezését.

 

FONTOS! A kiegészítő tengeri képesítés csak a belvízi hajóvezető képesítésnek megfelelő hajótípus vezetésére jogosít. Csak vitorlás kishajó vezetői engedély esetén a tengeren is csak vitorlás kishajó vezethető.